Fra Fotografen

LIDT ORD FRA FOTOGRAFENJeg har kendt Heidi i 10 år, og da jeg havde kendt Ricky i 10 minutter, vidste jeg, at de var skabt for hinanden.I 2009 tog jeg en billedserie af Heidi i mit første studie i Tølløse. Vi havde en god kemi og resultaterne, omend noget jævne, ligger vist stadig på Heidi's facebook. Vi holdt en perifer kontakt herefter. 


Nogle år senere så jeg på facebook, at Heidi søgte job, Jeg ansatte Heidi i 2012 som elev på stedet. Vi sad i en StartUp inkassovirksomhed og vi delte kontorer med en lille ingeniørvirksomhed. Heidi skulle tage sig af regnskaberne og hurtigt havde hun styr på det hele. Hun satte liv i kontoret; med hunde og med morgenmadsordning, med hendes smil og humor. Og til jul blev der sat en stor mistelten op i døren til køkkenet - til ingeniørernes store skræk.


Ejeren, hans kone og fire børn boede i den lille by uden for Roskilde og familien kom indimellem forbi. Kontorerne lå i gadeplan og man kunne se lige ind af vinduerne. Ejerens far arbejde også i virksomheden. Da Heidi hængte misteltenen op, begyndte ingeniørerne at spejde ud på gaden for at se om familien var der - for tænk nu hvis de skulle forklare at de havde mødt Heidi under misteltenen.


Heidi var også et godt, empatisk og givende menneske - så meget, at hun ind imellem har behov for en klippe. Det har hun nu fået i Ricky, det er jeg ikke et sekund i tvivl om. 


Min oplevelse er, at Ricky ikke bare er en stærk person, men også følsom, uselvisk, viser omtanke og kærlighed og har stor tålmodighed og retfærdighedssans. 


Jeg tror, at jeres kærlighed ikke blot bunder i den kemi og respekt i har for hinanden, men i højere grad de mennesker I gør hinanden til. 


Stort tillykke til brudeparret! Telefon: 6016 2239

Adresse: Dieselvej 36, 5

2450 København SV

Mail:per@scandinavianartbooks.dk

Copyright Statement